Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Τα αποτελέσματα του έργου, ως προς τη διατροφική αξία των ποικιλίων σκληρού σίτου και αλεύρων, παρουσιάστηκαν 17ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης σίτου, από τις ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Αιγαίου και των Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής, το οποίο διεξήχθη online στη Σιγκαπούρη από τις 27 έως 28 Νοεμβρίου 2023.

Η εργασία είχε τίτλο: “Evaluation of Antioxidant Activities of Twenty-two Durum Wheat Seeds and Flours“.

Κλικ εδώ για τα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls