Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Το έργο GrWheat παρουσιάστηκε σε Ημερίδα στις 17 Οκτωβρίου 2023, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο εορτασμού 100 χρόνων Αγροτικής Έρευνας, στο Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Μυλωνά Ιωάννη με τίτλο “Αξιολόγηση ποικιλιών σκληρού σίτου σε διαφορετικά περιβάλλοντα της Κεντρικής Μακεδονίας“.

 

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls