Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Τα αποτελέσματα του έργου, ως προς την αντιοξειδωτική ικανότητα των τελικών μειγμάτων, παρουσιάστηκαν με δύο εργασίες στο 17ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, από την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο διεξήχθη online στο Κυότο της Ιαπωνίας από τις 20 έως 21 Νοεμβρίου 2023.

Οι εργασίες είχαν τίτλους:

  • The Acute Impact of the Intake of Breadsticks from Different Durum Wheat Flour Mixtures on Postprandial Inflammation, Oxidative Stress, and Antiplatelet Activity in Healthy Volunteers: A Pilot Cross-Over Nutritional Intervention“.
  •  
  • Antioxidant and Antiplatelet Activities of Durum Wheat Varieties“.
  •  

Κλικ εδώ για τα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls