Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Τα αποτελέσματα του έργου παρουσιάστηκαν στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Τροφίμων (The 4th International Electronic Conference on Foods – Focus on Sustainable Food Systems: Current Trends and Advances), που έλαβε χώρα ηλεκτρονικά  από τις 15 έως 30 Οκτωβρίου 2023.

Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν με δύο (2) εργασίες, με τη μορφή επιστημονικής δημοσίευσης σε πρακτικά συνεδρίου, μετά από κρίση, από τις ερευνητικές ομάδες του ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αντίστοιχα.

Ειδικότερα:

 

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls