Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Τα αποτελέσματα του έργου, ως προς την ταυτοποίηση των ποικιλιών και τη βιοχημική ανάλυση  της διατροφικής τους αξίας, παρουσιάστηκαν στο 17ο Διεθνές Συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Σίτου, το οποίο διεξήχθη online στη Βουδαπέστη  από τις 17 έως 18 Αυγούστου 2023.

Η εργασία παρουσιάστηκε με τη μορφή προφορικής παρουσίασης με τίτλο: “Use of  DNA barcoding for species identification and biochemical analysis of their nutritional value “.

Η εν λόγω εργασία απέσπασε το βραβείο της καλύτερης παρουσίασης στο συνέδριο.

Κλικ εδώ για την Περίληψη της εργασίας στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls