Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

Τα αποτελέσματα του έργου, ως προς την ταυτοποίηση των ποικιλιών και τη βιοχημική ανάλυση  της διατροφικής τους αξίας, παρουσιάστηκαν από το ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου  Αιγαίου στο 42ο Επιστημονικό Συνέδριο, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Βιολογικών Επιστημών,  στη Θεσσαλονίκη  από τις 18 έως 20 Μαΐου 2023 (https://www.eebe.gr/conference2023).

Η εργασία παρουσιάστηκε με τη μορφή Poster και είχε τίτλο: “Αξιοποίηση παραδοσιακών Ελληνικών ποικιλιών σιταριού: Χρήση Barcoding για την ταυτοποίηση ειδών και βιοχημική ανάλυση της διατροφικής τους αξίας“.

Κλικ εδώ για την Περίληψη της εργασίας στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Gr Wheat

Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία

espa

© 2022 GrWheat.gr, All Rights Reserved. Powered by The Smalls