Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία
Τα αποτελέσματα του έργου, ως προς την ταυτοποίηση των ποικιλιών και τη βιοχημική ανάλυση της διατροφικής τους αξίας, παρουσιάστηκαν από το ΙΝΕΒ/ΕΚΕΤΑ και το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο 42ο Επιστημονικό Συνέδριο, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Βιολογικών Επιστημών, στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως 20 Μαΐου 2023 (https://www.eebe.gr/conference2023).