Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία
Τα αποτελέσματα του έργου παρουσιάστηκαν από τον ΕΛΓΟ/ΔΗΜΗΤΡΑ στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής ΕΠιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών με τίτλο: Βελτίωση Φυτών- Καινοτομίες και προοπτικές για βιώσμη ανάπτυξη” , το οποίο έλαβε χώρα στον Βόλο, την περίοδο από 5 ως 7 Οκτωβρίου 2022 (http://18pbcongress.agr.uth.gr).
Στο εν λόγω συνέδριο παρουσιάστηκαν δύο εργασίες (1 προφορική παρουσίαση και 1 μια γραπτή ανακοίνωση, σε μορφή poster).
Το συνέδριο παρακολούθησαν ερευνητές, γεωπόνοι σποροπαραγωγικών εταιριών, γεωπόνοι καταστημάτων γεωργικών εφοδίων, αγρότες, συμμετέχοντες που αποτελούν παραγωγικούς φορείς σχετικού με τη καλλιέργεια και τη παραγωγή του σκληρού σιταριού.
GR wheat
GR wheat
GR wheat
GR wheat
Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία