Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία
Τα πρώτα αποτελέσματα του έργου παρουσιάστηκαν στο διεθνές συνέδριο 1st International Conference of Nutritional Sciences & Dietetics, το οποίο έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη την περίοδο από 27 ως 29 Μαΐου 2022 (https://iconsd.org/).
Στο εν λόγω συνέδριο παρουσιάστηκαν μέρος των αποτελεσμάτων του έργου με τίτλο: «Characterization of the microbial activity and functions in Greek sourdoughs through the use of metatranscriptomics» από τις ομάδες του ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ και Πανεπιστημίου Αιγαίου (Book of abstracts, DOI: https://doi.org/10.18332/pht/149688).
Αξιολόγηση και ανάδειξη ποικιλιών σίτου για την παραγωγή νέων προϊόντων άλεσης με υψηλή διατροφική αξία